Denne tekst erstattes af badevand og vejr.

Der bades på alle tider af dagen, dog er det om morgenen, der er flest til stede på samme tid.

Der er mange , der har tradition for at nyde en kop kaffe eller te efter badningen og nyde vejret, den skønne udsigt og en snak med de andre badende. Når vejret ikke er til at være udenfor, kan man samles i klubhuset. Mange venskaber og et godt netværk udvikles her.  

Vi råder over klubhuset, som vi deler med Vandskiklubben. Her er opholdsrum, køkken, omklædningsrum og brusebade samt garage til Vandskiklubbens båd og udstyr. 

I det fælles klubhus er vores adgangstider

Fælles Klubhus:Sommer (d. 16.4. – d. 30.9.)Vinter (d. 1.10. – d. 15.4.)
HverdageKl. 05 – 12Kl. 05 – 18
WeekendKl. 05 – 10Kl. 05 – 18

I det nordligste modul er der sauna, omklædning og brusebade. Her er der adgang hele døgnet uanset brugstiderne i den øvrige del af klubhuset. 

I efter året 2020 besluttede kommunen at realisere den del af Visionsplanen for havnen, der vedrører tilbygning til det eksisterende klubhus til Nivå Pingvinerne – til bad, sauna og omklædning. Tilbygningen blev indviet i april 2022. 

Tilbygningen supplerer de faciliteter, vi har i det fælles klubhus med Vandskiklubben. Vi har prioriteret sauna og badefaciliteter, da der også er omklædningsrum i den del af klubhuset, vi har fælles med Vandskiklubben.